Wat gebeurt er als ik me inschrijf op aiesec.nl? - AIESEC in Nederland

Wat gebeurt er als ik me aanmeld op aiesec.nl?

Wat gebeurt er als ik me aanmeld op aiesec.nl?

Aanmelden kan klinken als een grote verplichting, toch? In het geval van aiesec.nl is dat niet zo.
Maar wat gebeurt er als je je aanmeldt? En waarom zou je het doen? Laten we het stap voor stap bekijken, en je zult zien dat inschrijven bij AIESEC niet de grote verplichting is die het misschien lijkt te zijn.

Wat gebeurt er als je je inschrijft?

1. Wanneer u zich aanmeldt op aiesec.nl, wordt u gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Deze omvatten de basis - naam, e-mail, mobiel nummer - alsmede een wachtwoord en jouw universiteit/instelling.
We vragen je een wachtwoord aan te maken omdat je door je aan te melden op aiesec.nl automatisch een AIESEC-profiel krijgt waarmee je projecten kunt bekijken en zelfs solliciteren. Aangezien dit jouw persoonlijke, privé account is, kun je jouw eigen wachtwoord kiezen.
We vragen jouw universiteit/instelling om je te kunnen koppelen aan het dichtstbijzijnde AIESEC kantoor dat je vanaf dat moment verder helpt. AIESEC Nederland heeft kantoren in 11 steden door het hele land.

Dus, stel je woont in Amsterdam, jouw contact informatie zal worden gegeven aan ons kantoor in Amsterdam.

2. Zodra jouw informatie in ons systeem is ingevoerd en verzonden naar het AIESEC kantoor in jouw city, zullen AIESEC bestuursleden van dit kantoor contact met u opnemen. Wij als AIESEC geloven, dat u de projecten en ons als organisatie het beste leert kennen als u ons persoonlijk ziet, daarom plannen wij een persoonlijk gesprek met u en een van onze managers. Dit proces is hetzelfde, of je nu vrijwilligerswerk wilt doen of stage wilt lopen.

3. Gedurende deze chatkan je alles leren kennen er mogelijk is om te weten en stel alle jouw vragen. Als je dan besluit te verhuizen mee met het proces en bekijk de verschillende mogelijkheden, geweldig! We zijn er om je met alles te helpen. Zo niet, maak je geen zorgen - je bent niet gepleegd aan iets financieel of anderszins!

Waarom zou u zich aanmelden?

Waarom niet? Het is jouw gratis, vrijblijvende ticket om erachter te komen meer over en hoe je verantwoord vrijwilligerswerk kunt doen, in een kick-ass startup kunt werken of jouw cv kunt boosten in een multinational!

Aanmelden is als zwaaien naar AIESEC.
Je zegt: "Hé jongens, ik besta en ik denk dat jullie iets voor mij kunnen zijn" zonder al te dichtbij te komen.
Dus, wat denk je? Is het tijd om te gaan zwaaien?

Meer lezen
Mijn AIESEC vrijwilligersproject in Italië

Mijn AIESEC vrijwilligersproject in Italië

In januari 2020 heb ik deelgenomen aan een AIESEC project over milieu en duurzaamheid in Castellana Grotte, Italië. Ik had het geluk om zes weken te verblijven in een van de mooiste kleine dorpjes waar ik ben geweest. Mijn werk bestond uit het onderwijzen van de kinderen in de lokale middelbare school over de SDG's van de VN en duurzaamheid. Mijn mede AIESEC studenten waren zo vriendelijk om me op te halen in Bari. Ze zorgden ervoor dat ik veilig was en lieten me zien hoe ik naar mijn bestemming moest reizen.

Omgaan met de stress van thuiswerken

Omgaan met de stress van thuiswerken

Veel mensen beschouwen thuiswerken als een algemeen doel voor hun evenwicht tussen werk en privé. Zij werken met behulp van evoluerende technologieën zoals Skype, Zoom, FaceTime, Slack, Google Hangouts en cloud computing. Onlangs heeft het thuiswerken een impuls gekregen door de huidige wereldwijde pandemie van het coronavirus.

Organisatie van de wereldwijde gezondheidscyclus

Organisatie van de wereldwijde gezondheidscyclus

  Het organiseren van de mondiale gezondheidscyclus AIESEC is in essentie 1) een leiderschapsorganisatie, 2) die zorgt voor interculturele uitwisselingen. COVID-19 sloot dat laatste af zoals we het kennen. Onze uitdaging was om het op zoom te organiseren. De aanvankelijke uitdaging "Nou, er is niet veel...

De kracht van culturele intelligentie

De kracht van culturele intelligentie

Een derde type intelligentie, dat pas na het begin van de 21e eeuw is geïntroduceerd, is CQ; Cultural Quotient, of culturele intelligentie. De culturele expressie van ieder mens (bv. zijn manier van spreken, overtuigingen, normen, lichaamstaal, rituelen enz.) wordt beïnvloed door de culturele samenleving waarvan hij deel uitmaakt of vroeger deel uitmaakte. Door deze unieke, intrinsieke verzameling cultuur die ieder mens met zich meedraagt, zijn we allemaal verschillend.

Connect Youth: Doelgericht netwerken

Connect Youth: Doelgericht netwerken

Covid-19 triggerde ons om creatiever te zijn in het vinden van nieuwe manieren om waarde te creëren voor onze leden en gebruik te maken van de mogelijkheden die de online wereld te bieden heeft. Daarom wilden we een inspirerend online netwerkevenement creëren voor onze leden. Een kans voor hen om aansluiting te vinden bij het nationale netwerk en op een waardevolle manier kennis te maken met verschillende soorten organisaties.

Wat is klimaatverandering?

Wat is klimaatverandering?

Klimaatverandering wordt gedefinieerd als een verschuiving in de gemiddelde omstandigheden van mondiale of regionale klimaatpatronen gedurende ongeveer 30 jaar. Dit veroorzaakt opwarming van de aarde en onverwachte weersomstandigheden in elk land op elk continent.

Duurzaam reizen: Hoe de wereld te bereizen zonder te vliegen

Duurzaam reizen: Hoe de wereld te bereizen zonder te vliegen

In haar blog van vorige maand schreef Anne dat voorlichting over jouw milieuvoetafdruk een eerste stap is om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Verschillende websites kunnen je daarbij helpen, bijvoorbeeld pagina's die de milieu-impact van kleding laten zien...

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!