Jong internationaal talent werven - AIESEC in Nederland

Werk samen met AIESEC
en word partner!

Huur internationaal talent in!

Laat jouw bedrijf groeien door toegang te krijgen tot ons wereldwijde jongerennetwerk.
Ons wereldwijde stageproduct geeft onze partnerbedrijven toegang tot onze pool van dynamisch jong talent, dat staat te popelen om een stage in het buitenland te beginnen.

Volledige service

selectieproces van aanwerving stagiaires uitgelegd

Onze service omvat het hele proces van het inhuren van een internationale stagiair. Zoals VISA, huisvesting & een sociaal platform. Vanaf de eerste werkdag, tot de laatste.

 

Talent van hoge kwaliteit

selectie van talent van hoge kwaliteit

Wij bieden toegang tot een global talent pool, die u in staat stelt talent te vinden met de juiste vaardigheden, taal of marktkennis.

Boost uw bedrijf

bedrijfsresultaten verbeteren met internationale stagiair

Een internationale stagiair is de perfecte eerste stap om een nieuwe markt te betreden. Stimuleer innovatie en creëer mogelijkheden om uit te breiden naar het buitenland.

AIESECer legt organisatie uit

Waarom samenwerken met AIESEC?

Het inhuren van een internationale stagiair levert u veel op, maar kan ook veel werk zijn. Daar willen wij voor zorgen, door u van begin tot eind te ondersteunen! Door de formaliteiten af te handelen, zoals visumprocedures, verzekeringen of gemeentezaken, zorgen wij ervoor dat het proces soepel verloopt. Ook bieden we de stagiair persoonlijke coaching en een sociaal netwerk binnen onze community, om ervoor te zorgen dat ze zich meteen thuis voelen in Nederland!

3,229+

Zakelijke partners

4,714+

Professionele stages vorig jaar

120+

Landen en gebieden

Een nieuwe stagiair in 5 stappen

Laat uw contactgegevens achter

Hieronder kunt u uw contactgegevens achterlaten. Een AIESECer zal spoedig contact met u opnemen.

01.

Afspraak

Uw lokale AIESEC kantoor zal contact met u opnemen om een afspraak te maken. In dit gesprek kunt u de stage verder toelichten en zullen wij ons proces uitleggen.

02.

maak een afspraak om het proces te begrijpen

Vereiste documenten

Ondertekening van het contract waarin we de wederzijdse verantwoordelijkheden en verwachtingen duidelijk vastleggen. Samen stellen we een profiel op van de stage en de gewenste achtergrond van de stagiair(e). De stage wordt geüpload naar onze online portal waar studenten eenvoudig kunnen solliciteren.

03.

formaliteiten ondertekenen en officiële partner worden

Kandidaten selecteren

Na maximaal vier weken stellen wij u een aantal kandidaten voor die voldoen aan het profiel. Uiteindelijk selecteert u de uiteindelijke kandidaten.

04.

De kandidaat naar Nederland halen

Samen met de trainees zorgen wij voor alle formaliteiten, zoals het aanvragen van een visum en helpen wij bij het vinden van huisvesting. Na aankomst in Nederland zorgen wij voor opvang en begeleiding. Dit omvat het ophalen van het vliegveld of treinstation en het begeleiden van de stagiair naar de eerste werkdag.

05.

selecteer de kandidaten met wie u wilt werken

Ervaringen van huidige partners

Onze partner Hugo Perreira van EVBox

Hugo Pereira - Marketing VP EVBox

"Kandidaten met leiderschapservaring bij AIESEC of zelfs lichte werkervaring hebben een uitstekende mentaliteit. Met AIESEC's global talent pool zijn we in staat geweest om onze marketing & groeistrategie te versnellen van een lokaal naar een wereldwijd niveau."

Fabrizio, supply chain stagiair bij onze partner Nike

Fabrizio Paganelli - Supply Chain stagiair Nike

"Dankzij AIESEC kon ik werken voor een bedrijf dat me wil zien specialiseren in iets waar ik goed in ben, dat me pusht en steunt om de beste persoon te worden die ik kan zijn."

Partnerorganisatie Vleugels aan boord

Alba Blesa - Wings On-Board

"AIESEC-trainees zijn van een zeer hoge kwaliteit. Je kunt goede profielen krijgen onder AIESECers en het is een van de beste bronnen om geweldig talent te vinden."

Waar wacht u nog op?

Word partner!

Bent u op zoek naar studenten in Nederland om uw organisatie, uw startersfuncties of traineeships te promoten? AIESEC kan u helpen! Door deel te nemen aan een van onze evenementen of gebruik te maken van onze online promotiekanalen, kan AIESEC u helpen aan employer branding onder studenten in heel Nederland. Veel van onze leden komen na hun afstuderen terecht bij een van onze partnerorganisaties.

Evenementen

Neem deel aan ons evenement YouthSpeak Forum

Wij organiseren meerdere evenementen per jaar. Zowel bij interne als externe evenementen hebben we plekken voor keynotes, workshops en meer.

Inhousedays

Aanbieden van inhousedagen in partnerbedrijven

Uw bedrijf in het middelpunt van de belangstelling! Nodig onze leden uit op uw kantoor en laat ze zien hoe het is om voor jouw bedrijf te werken.

Promotie

Mogelijkheden van onze partners promoten

Wilt u nieuwe vacatures in uw bedrijf direct aan onze leden aanbieden? Wij kunnen uw mogelijkheden promoten via onze emails of social media kanalen!

Plaatselijk Comité van AIESEC in Groningen

Waarom samenwerken met AIESEC?

Studenten in AIESEC worden gedreven door het doel om zichzelf te ontwikkelen en anderen te empoweren. Ze zijn zeer gemotiveerd en toegewijd om via AIESEC impact te realiseren. In deze leiderschapsreis worden ze meer oplossingsgericht, klantgericht en zelfbewust. Dankzij hun jervaring in AIESEC, hebben ze een ongelooflijke hoeveelheid ervaring in vergelijking met hun medestudenten.

Onze huidige partners zijn onder meer Randstad, Bain & Company, McKinsey & Company, Deloitte, Capgemini, Frisse Blikken, Unilever, Roland Berger, TOPdesk, Rijks Financial Traineeship, PA Consulting. en PostNL.

 

Onze partner Isabelle Recruiter bij Randstad

Isabelle Rijsterborgh - Campus Recruiter Randstad Nederland

"De jaarlijkse EB Summits van AIESEC Nederland zijn voor de recruitment afdeling van Randstad Nederland hele bijzondere en leuke evenementen. Een dag als deze is van grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf omdat je tijdens dit evenement een grote groep gemotiveerde en ambitieuze studenten goed leert kennen. Tijdens deze dag krijg je de kans om de stagemogelijkheden te delen met de bestuursleden van AIESEC en krijgen de leden de kans om te leren van de expertise van Randstad. De bestuursleden van AIESEC Nederland zijn proactief en enthousiast en je moet zelfs hun opwinding kalmeren in plaats van hun aandacht te trekken. Heel gaaf om mee te maken! Van onze kant ervaren we dit als een hele mooie samenwerking en zijn we erg blij met onze samenwerking met AIESEC The Netherlands."