Doe mee! - AIESEC in Nederland

Lid worden van AIESEC

Word parttime lid!

Word lid bij een van onze kantoren in Nederland!

Aarzel niet om contact op te nemen met het kantoor bij jou in de buurt voor meer informatie!

"Leiding geven aan een groep van diverse individuen is de beste leerschool: je wordt elke dag met een spiegel geconfronteerd. Ik word constant uitgedaagd en ik leer meer over mezelf en over het zijn van een teamleider dan ooit tevoren. De functie zelf brengt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee, zowel nationaal als internationaal, wat opmerkelijk is op 23-jarige leeftijd en ik weet dat ik dit elders niet zou krijgen op zo'n jonge leeftijd."

Bia

Nationaal voorzitter van AIESEC in Nederland

 

" Ik heb ontdekt dat integriteit een van mijn grootste waarden is, en omdat ik op deze leeftijd een leidinggevende functie heb, kom ik in veel situaties terecht die dat in mij wakker maken. Ik heb geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen beslissingen en fouten, maar ook om me ervan bewust te zijn en erover te praten."

Lieve
Nationale Raad

"Voor mij was AIESEC de plek waar ik fouten mocht maken, ervan mocht leren en elke dag een beter mens mocht worden."

Roland

 

Onze afdelingen
Elk AIESEC team en lid speelt een rol in het creëren van onze leiderschapsbeweging voor de jeugd in de wereld. Blader hieronder om meer te weten te komen over onze rollen.
Uitgaand Global Volunteer
Het Outgoing Global Volunteer team is verantwoordelijk voor het faciliteren van kwaliteitservaringen voor jongeren die op vrijwilligersproject willen gaan in het buitenland. Dit houdt in dat we de juiste verwachtingen stellen, ervoor zorgen dat mensen met de juiste instelling naar het buitenland gaan en hen begeleiden in hun leiderschapsontwikkeling.
Uitgaand Global Talent
Het team Uitgaande Global Talent is verantwoordelijk voor het faciliteren van kwaliteitservaringen voor jongeren die een stageproject in het buitenland willen doen. Dit houdt in dat we de juiste verwachtingen stellen, de uitwisselingsdeelnemers helpen bij hun aanvraagprocedure en hen begeleiden bij hun leiderschapsontwikkeling.
Marketing
Het Marketing Team is verantwoordelijk voor de online en offline naamsbekendheid van AIESEC en de promotie van onze vrijwilligersprojecten en de stages in het buitenland. Het Marketing Team vindtcreatieve manieren om de zichtbaarheid op de campus en online te vergroten.
Nationale programma's
Nationale programmateams zijn verantwoordelijk voor de marketing en voorbereiding van mensen die specifiek naar een van onze projecten in het buitenland willen gaan: Nour, Health en Medicine. Team Nour opereert op kantoor Leiden & Den Haag, team Health op kantoor Groningen en team Medicine op kantoor Maastricht.
Inkomend Global Talent
Het Incoming Global Talent Team is verantwoordelijk voor het faciliteren van de ervaringen van stagiairs uit het buitenland in Nederland. Dit houdt in het werven van bedrijven waar studenten stage kunnen lopen, het helpen van het bedrijf bij het selecteren van de juiste stagiair en het begeleiden van de stagiair in zijn reis naar en in Nederland.

Doe mee in 4 stappen

Toepassen

Meld je aan voor het lokale kantoor in jouw city door het formulier in te vullen en we nemen binnenkort contact met je op!

01.

Beoordeling

Je krijgt een groepsassessment met andere kandidaten en tijd om jouw teamwork en probleemoplossende vaardigheden te testen!

02.
meisje presenteert haar CV

Interview

De sollicitanten op de shortlist worden gecontacteerd voor een gesprek in hun lokale kantoren. Bereid je voor om jouw motivaties en ambities te tonen!

03.
meisje met haar cv

AIESEC Lid

Na het slagen voor het interview word je een officieel AIESEC-lid met een speciale rol en een team. Dit is waar jouw AIESEC ervaring begint!
04.
De holding van het meisje begroet banner nieuwe leden die zich bij de organisatie aansluiten
Disclaimer
Je kunt lid worden van AIESEC en in januari of juli beginnen met jouw ervaring. Wervingsrondes voor deeltijdfuncties openen rond november en mei. Voor fulltime posities is dit rond mei. Lokale AIESEC-kantoren organiseren vaak info-evenementen, zodat je onze organisatie en mensen kunt leren kennen.

Sommige onderdelen van de selectieprocedure zijn mogelijk niet van toepassing op jouw city. Neem voor meer informatie over de selectieprocedure in jouw stad contact op met jouw dichtstbijzijnde lokale kantoor.

 

Ontwikkeling begint bij jou!