Wat gebeurt er als ik me inschrijf op aiesec.nl? - AIESEC in Nederland

Wat gebeurt er als ik me aanmeld op aiesec.nl?

Wat gebeurt er als ik me aanmeld op aiesec.nl?

Aanmelden kan klinken als een grote verplichting, toch? In het geval van aiesec.nl is dat niet zo.
Maar wat gebeurt er als je je aanmeldt? En waarom zou je het doen? Laten we het stap voor stap bekijken, en je zult zien dat inschrijven bij AIESEC niet de grote verplichting is die het misschien lijkt te zijn.

Wat gebeurt er als je je inschrijft?

1. Wanneer u zich aanmeldt op aiesec.nl, wordt u gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Deze omvatten de basis - naam, e-mail, mobiel nummer - alsmede een wachtwoord en jouw universiteit/instelling.
We vragen je een wachtwoord aan te maken omdat je door je aan te melden op aiesec.nl automatisch een AIESEC-profiel krijgt waarmee je projecten kunt bekijken en zelfs solliciteren. Aangezien dit jouw persoonlijke, privé account is, kun je jouw eigen wachtwoord kiezen.
We vragen jouw universiteit/instelling om je te kunnen koppelen aan het dichtstbijzijnde AIESEC kantoor dat je vanaf dat moment verder helpt. AIESEC Nederland heeft kantoren in 11 steden door het hele land.

Dus, stel je woont in Amsterdam, jouw contact informatie zal worden gegeven aan ons kantoor in Amsterdam.

2. Zodra jouw informatie in ons systeem is ingevoerd en verzonden naar het AIESEC kantoor in jouw city, zullen AIESEC bestuursleden van dit kantoor contact met u opnemen. Wij als AIESEC geloven, dat u de projecten en ons als organisatie het beste leert kennen als u ons persoonlijk ziet, daarom plannen wij een persoonlijk gesprek met u en een van onze managers. Dit proces is hetzelfde, of je nu vrijwilligerswerk wilt doen of stage wilt lopen.

3. Gedurende deze chatkan je alles leren kennen er mogelijk is om te weten en stel alle jouw vragen. Als je dan besluit te verhuizen mee met het proces en bekijk de verschillende mogelijkheden, geweldig! We zijn er om je met alles te helpen. Zo niet, maak je geen zorgen - je bent niet gepleegd aan iets financieel of anderszins!

Waarom zou u zich aanmelden?

Waarom niet? Het is jouw gratis, vrijblijvende ticket om erachter te komen meer over en hoe je verantwoord vrijwilligerswerk kunt doen, in een kick-ass startup kunt werken of jouw cv kunt boosten in een multinational!

Aanmelden is als zwaaien naar AIESEC.
Je zegt: "Hé jongens, ik besta en ik denk dat jullie iets voor mij kunnen zijn" zonder al te dichtbij te komen.
Dus, wat denk je? Is het tijd om te gaan zwaaien?

Meer lezen
Persbericht | Een platform voor jongeren

Persbericht | Een platform voor jongeren

Dit jaar organiseert AIESEC in Nederland haar tweede Youth Speak Forum op 29 april in de Lighthouse in Den Haag. Meer weten over het evenement? Lees hier over Benjamins ervaring met het Youth Speak Forum van vorig jaar! Wat is Youth...

De essentie van feminisme

De essentie van feminisme

Hoe kunnen we de essentie van het feminisme overbrengen? -door Iasmina Caramidariu Veel mensen zijn terughoudend als het gaat om feminisme en gendergelijkheid. Het lijkt nog steeds een TABOO voor mensen om over te praten. Waarom is dat zo? Waarom wordt feminisme gezien in een slechte naam, zelfs als het slechts een...

Klimaatactie in Italië

Klimaatactie in Italië

Ik neem je mee op een reis van klimaatactie, vreugde, tranen en ontwikkeling door Italië. Het was 1 juni 2021 toen ik besloot dat ik op een vrijwilligersproject met AIESEC in Turijn zou gaan. Ik besloot dat ik deel wil uitmaken van de verandering. Mijn...

Hoe maak je van jouw marketingstage een succes?

Hoe maak je van jouw marketingstage een succes?

Als je op het AIESEC portal zoekt naar Global Talent projecten, kom je heel veel business en marketing stages tegen. Gelukkig voor jou als je daar interesse in hebt! Maar je vraagt je misschien af waarom er zo veel zijn? Nou, dat is...

jouw omruil paklijst

jouw omruil paklijst

Nu de zomervakantie voor de deur staat, komen er ook veel vrijwilligersprojecten en stages. Maar wat moet je inpakken voor zo'n nieuwe spannende ervaring? Zelfs als je al vaak in het buitenland bent geweest en een expert bent in inpakken, zijn er zeker momenten dat je iets mist. Om je te helpen de beste voorbereiding te hebben voor jouw project, of elke andere vakantie, hebben we een speciale AIESEC uitwisseling paklijst gemaakt!

Geïnspireerd, mondig en klaar voor verandering: Het verhaal van vier jonge leiders in de hedendaagse wereld

Geïnspireerd, mondig en klaar voor verandering: Het verhaal van vier jonge leiders in de hedendaagse wereld

Als we het over jonge leiders hebben, denken mensen al snel aan Greta Thunberg of Mark Zuckerberg, vanwege hun media-aandacht of Greta's bekende, activistische toespraken over klimaatverandering. Maar stiller gezegd zit de wereld vol met jonge, inspirerende leiders die proberen een stabielere, duurzamere en meer inclusieve wereld te creëren voor toekomstige generaties, minderheidsgroepen of de samenleving waarvan zij deel uitmaken.

Cultuur ontdekken in Marokko: Een uitwisseling naar Marrakech

Cultuur ontdekken in Marokko: Een uitwisseling naar Marrakech

Toen ik besloot deel te nemen aan de Nour project van AIESEC, had ik het gevoel dat ik iets impulsiefs maar dappers deed. Ik ben nog nooit in mijn eentje naar het buitenland gegaan. Ik had altijd mensen op wie ik kon bouwen, zoals vrienden en familie. Deze keer wilde ik mezelf uitdagen door dit project in mijn eentje te doen, en ik wilde een andere cultuur ontdekken en omarmen.

3 Inspirerende TED-talks over ongelijkheid

3 Inspirerende TED-talks over ongelijkheid

We hebben een aantal inspirerende TED-talks over ongelijkheid voor je verzameld. De sprekers in deze video's beschrijven hun visie op ongelijkheid en wat de wereld nodig heeft om dit te veranderen. Laat deze mensen je inspireren, om nieuwe manieren van denken over ongelijkheid en de weg naar verandering te creëren.

4 Tips om jouw CV te laten opvallen

4 Tips om jouw CV te laten opvallen

Gemiddeld besteden recruiters 5 tot 7 seconden aan het screenen van een cv voordat ze beslissen of ze verder gaan met de sollicitant of niet. Dat staat gelijk aan de gemiddelde tijd die we besteden aan het bekijken van een Instagram post op onze feed. Dus, hier zijn enkele tips die jouw CV kunnen helpen opvallen in een grote pool van sollicitanten.

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!