Spot de Blueman 2024 - AIESEC in Nederland

SPOT DE BLUEMAN & KRIJG €5O KORTING*

Als je gaat fietsen, varen, reizen met de metro of trein, of gewoon wandelen - let dan goed op de Blueman.
Want als je de Blueman ziet, krijg je €50 korting op vrijwilligerswerk en stageprogramma's van AIESEC.

Volg deze eenvoudige stappen:

Stap 1 - Spot de Blueman

Blueman zal aanwezig zijn in 10 steden in heel Nederland.

Bekijk onze interactieve kaart en weet waar Blueman te vinden is.

Stap 2 - Maak een foto

Poseer en klik!

Stap 3 - Plaats de foto

Deel deze foto op jouw Instagram en tag @aiesec.nl

Stap 4 - Aanmelden

Maak eerst een account aan op onze website.

Stap 5 - Geniet van de korting!

Blueman helpt je bij het vinden van het vrijwilligersproject of de stage in het buitenland.

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven!

GLOBAL VOLUNTEER

Ontdek onze Global Volunteer projecten in het buitenland, elk gewijd aan het bereiken van 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen tegen 2030.
Alle projecten duren deze zomer 6-8 weken.

Project Aarde Leiders

Dit project wil bijdragen aan SDG's 13, 14 en 15 door gemeenschappen voor te lichten over klimaatverandering en actieplannen op te stellen om kritieke factoren die het milieu beïnvloeden te verminderen.

Eerlijk Toekomstproject

Dit project wil bijdragen aan SDG's 5, 8 en 10 door educatieve ruimten over de basisprincipes van ongelijkheid te bevorderen en lokale initiatieven te stimuleren om discriminatie en ongelijkheid in de gemeenschap aan te pakken.

Onderwijs project

Dit project wil bijdragen aan SDG 4 door bewustzijn te genereren en betrokkenheid en educatieve ruimtes te stimuleren voor beter onderwijs en kennis over de SDG.

ERVARINGSVERHALEN

Global Volunteer, Brechje, in Colombia

Maria Masseurs - Sri Lanka

De studenten lieten me echt zien dat ze blij waren dat ik er was en dat ze over mij en mijn cultuur wilden leren en dat ze hun kennis over hun cultuur met mij wilden delen.

Het meest gedenkwaardige moment was het vieren van het Sri Lankaanse Nieuwjaar met de studenten tijdens een festival georganiseerd door de school en de studenten.

Eerlijke toekomst

Jochem, een vrijwilliger in Indonesië

Jochem Claes - Indonesië

 

Het belangrijkste doel van mijn project was om een lokaal dorp in de buurt van Bandung, Indonesië te helpen met de groei van hun lokale bedrijf.

Mijn belangrijkste doel was om samen te werken met de grootste technische universiteit in Bandung, zodat ze vaker kunnen verkopen. Al met al een geweldige ervaring waarin ik veel heb geleerd!

Onderwijs project

Global Volunteer Nadine op een project in Indonesië

Nadine Klibingat - Indonesië

 

Het Mahidana 5.0 project is een milieuproject dat zich richt op SDG 15, leven op het land. Met behulp van verschillende acties en activiteiten hebben we geprobeerd om een van de grootste milieuproblemen in Azië, afval- en plasticbeheer, te helpen oplossen.

Als groep vrijwilligers van over de hele wereld hebben we onze kennis en ervaringen gebruikt om bewustzijn te creëren voor plasticgerelateerde problemen en gevolgen en om innovatieve oplossingen te bieden aan de lokale gemeenschappen.

Leiders op aarde

GLOBAL TALENT

Hieronder vind je de belangrijkste vakgebieden waarin we stagemogelijkheden bieden. Soms hebben we ook mogelijkheden buiten deze vakgebieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om erachter te komen of we een mogelijkheid hebben die past bij jouw achtergrond!

Bron: BP Trends

Bedrijfskunde

Informatie Technologie

Marketing

Financiën

Bedrijfsontwikkeling

Engineering

Het hele jaar door

De duur van onze stages varieert van kort (6-12 weken), middellang (3-12 maanden) tot langlopend (1-1,5 jaar). Je kunt ervaring opdoen op jouw tijdens jouw Bachelor of na jouw Master om een kickstart te geven aan jouw internationale carrière. De startdata zijn het hele jaar door, dus je kunt volgende maand al beginnen of jouw stage plannen voor de zomer!

flexibele startdatum stage

ERVARINGSVERHALEN

Global Volunteer, Brechje, in Colombia

Romy Horeman - Brazilië

Een internationale ervaring vol lokale cultuur maar met de voordelen van internationale vrienden! Ik had het voor geen goud willen missen

Jochem, een vrijwilliger in Indonesië

Niek Jansen - Roemenië

 

Ik heb het gevoel dat ik zowel harde als zachte vaardigheden heb geleerd die nuttig zijn in het leven. Ook alle herinneringen maakten het natuurlijk een succes! Het was een intense ervaring waarin ik mezelf beter heb leren kennen!

Global Volunteer Nadine op een project in Indonesië

Annabel Koppes - Portugal

 

Ik ontdekte de wereld van influencer marketing, techbedrijven, coderen, annoteren, lunchen op het strand, surfen, culturen ontmoeten, groen zeuren, veel eten, geweldige mensen ontmoeten, over mezelf leren, me ontwikkelen en heel veel plezier hebben. Deze ervaring heeft me veel geleerd over de professionele wereld, maar ook over mezelf en mijn toekomst. Ik mis het nu al en ik kan het echt iedereen aanraden!

Interesse?

Neem de eerste stap en schrijf je vandaag nog in!

vind jouw industrie