Wat gebeurt er als ik me inschrijf op aiesec.nl? - AIESEC in Nederland

Wat gebeurt er als ik me aanmeld op aiesec.nl?

Wat gebeurt er als ik me aanmeld op aiesec.nl?

Aanmelden kan klinken als een grote verplichting, toch? In het geval van aiesec.nl is dat niet zo.
Maar wat gebeurt er als je je aanmeldt? En waarom zou je het doen? Laten we het stap voor stap bekijken, en je zult zien dat inschrijven bij AIESEC niet de grote verplichting is die het misschien lijkt te zijn.

Wat gebeurt er als je je inschrijft?

1. Wanneer u zich aanmeldt op aiesec.nl, wordt u gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Deze omvatten de basis - naam, e-mail, mobiel nummer - alsmede een wachtwoord en jouw universiteit/instelling.
We vragen je een wachtwoord aan te maken omdat je door je aan te melden op aiesec.nl automatisch een AIESEC-profiel krijgt waarmee je projecten kunt bekijken en zelfs solliciteren. Aangezien dit jouw persoonlijke, privé account is, kun je jouw eigen wachtwoord kiezen.
We vragen jouw universiteit/instelling om je te kunnen koppelen aan het dichtstbijzijnde AIESEC kantoor dat je vanaf dat moment verder helpt. AIESEC Nederland heeft kantoren in 11 steden door het hele land.

Dus, stel je woont in Amsterdam, jouw contact informatie zal worden gegeven aan ons kantoor in Amsterdam.

2. Zodra jouw informatie in ons systeem is ingevoerd en verzonden naar het AIESEC kantoor in jouw city, zullen AIESEC bestuursleden van dit kantoor contact met u opnemen. Wij als AIESEC geloven, dat u de projecten en ons als organisatie het beste leert kennen als u ons persoonlijk ziet, daarom plannen wij een persoonlijk gesprek met u en een van onze managers. Dit proces is hetzelfde, of je nu vrijwilligerswerk wilt doen of stage wilt lopen.

3. Gedurende deze chatkan je alles leren kennen er mogelijk is om te weten en stel alle jouw vragen. Als je dan besluit te verhuizen mee met het proces en bekijk de verschillende mogelijkheden, geweldig! We zijn er om je met alles te helpen. Zo niet, maak je geen zorgen - je bent niet gepleegd aan iets financieel of anderszins!

Waarom zou u zich aanmelden?

Waarom niet? Het is jouw gratis, vrijblijvende ticket om erachter te komen meer over en hoe je verantwoord vrijwilligerswerk kunt doen, in een kick-ass startup kunt werken of jouw cv kunt boosten in een multinational!

Aanmelden is als zwaaien naar AIESEC.
Je zegt: "Hé jongens, ik besta en ik denk dat jullie iets voor mij kunnen zijn" zonder al te dichtbij te komen.
Dus, wat denk je? Is het tijd om te gaan zwaaien?

Meer lezen
Netwerken 101

Netwerken 101

Netwerken kan je helpen om sterke connecties te ontwikkelen en jouw professionele en persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hier zijn enkele ideeën om jouw netwerk uit te breiden.

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

Dit jaarverslag bevat informatie over onze strategie, waardecreatie en gerelateerde prestaties en impact voor het lidmaatschapsjaar 2022/2023. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@aiesec.nl. Jaarverslag 22.23 AIESEC in De...

Hoe voorkom je een burn out

Hoe voorkom je een burn out

Wat is burn-out? Burnout is een toestand van fysieke en emotionele uitputting. Het kan optreden wanneer je langdurige stress ervaart in jouw baan of lange tijd in een fysiek of emotioneel slopende functie hebt gewerkt. Burnout is een woord dat...

Mijn eerste regionale conferentie

Mijn eerste regionale conferentie

Afgelopen november 2022 vond de Regional Presidents Meeting plaats, een bijeenkomst van alle Europese AIESEC Local Committee Presidents. Deze bijeenkomst is een unieke gelegenheid voor Local Presidents uit de 40 verschillende landen waar AIESEC in Europa aanwezig is om...

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!