Ontmoet onze IR partners voor het Global Talent programma! - AIESEC in Nederland

Maak kennis met onze IR partners voor het Global Talent programma!

Maak kennis met onze IR partners voor het Global Talent programma!

Olá, Hallo, Ciao, Hola, γεια σας (geia sas), Dzieńdobry - onze internationale betrekkingen - IR partners voor het Global Talent programma heten u van harte welkom!

Het is belangrijk dat landen zoveel mogelijk samenwerken, zeker in een internationale organisatie als AIESEC. Ook al is AIESEC aanwezig in 126 landen, elk land heeft speciale internationale relaties (IR) partners waarmee ze samenwerken. Waarom? Omdat dit het sollicitatieproces en de algehele ervaring beter maakt voor alle betrokkenen! Nederland werkt samen met Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, België, Griekenland, Turkije, Oekraïne, Italië en Polen voor ons Global Talent programma.

Wat zijn de voordelen?                                                                                       

Het doel van het hebben van een IR-partner is om een soepele samenwerking tussen beide landen te garanderen. Bovendien heb je veel informatie over elkaars manier van werken en de situatie in het land zelf, en onze IR partners houden ons goed op de hoogte van het verloop van de aanvragen van Nederlandse sollicitanten (iedereen die in Nederland staat ingeschreven). Bijvoorbeeld, een Nederlandse student wil stage lopen in Portugal. We weten al dat de stagevoorwaarden goed zullen zijn, omdat we ervaringen hebben met Nederlandse stagiaires in Portugal.

In de huidige COVID-context zorgen nauwe betrekkingen met de landen waarmee wij samenwerken voor een veilig verblijf van onze stagiairs.

Ze hebben ons uitgekozen!                                                                                     

Samenwerken met zulke verschillende landen is spannend! AIESEC Nederland is erg blij om samen te kunnen werken met haar IR partners, en vice versa. Hoe we dat weten? Omdat we deze entiteiten hebben gevraagd waarom ze graag met ons samenwerken. Polen vertelden ons dat zij enthousiast zijn om met Nederland samen te werken omdat hun bedrijven altijd gastvrij zijn en graag stagiairs uit Nederland willen hebben. Daarom is een samenwerking met ons een win-winsituatie - de juiste sollicitanten worden gekoppeld aan hun droomstages!

Dus, als je een stage in het buitenland wilt doen en de ervaring van je leven wilt hebben, kijk dan eens naar een van onze IR partners, ontdek hun cultuur en geef een boost aan jouw carrière!

 

Meer lezen
Netwerken 101

Netwerken 101

Netwerken kan je helpen om sterke connecties te ontwikkelen en jouw professionele en persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hier zijn enkele ideeën om jouw netwerk uit te breiden.

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

Dit jaarverslag bevat informatie over onze strategie, waardecreatie en gerelateerde prestaties en impact voor het lidmaatschapsjaar 2022/2023. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@aiesec.nl. Jaarverslag 22.23 AIESEC in De...

Hoe voorkom je een burn out

Hoe voorkom je een burn out

Wat is burn-out? Burnout is een toestand van fysieke en emotionele uitputting. Het kan optreden wanneer je langdurige stress ervaart in jouw baan of lange tijd in een fysiek of emotioneel slopende functie hebt gewerkt. Burnout is een woord dat...

Mijn eerste regionale conferentie

Mijn eerste regionale conferentie

Afgelopen november 2022 vond de Regional Presidents Meeting plaats, een bijeenkomst van alle Europese AIESEC Local Committee Presidents. Deze bijeenkomst is een unieke gelegenheid voor Local Presidents uit de 40 verschillende landen waar AIESEC in Europa aanwezig is om...

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!