Hoe ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden met aiesec. - Manager uitwisselingsdeelnemers

Hoe ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden met aiesec. - Manager uitwisselingsdeelnemers

Een interview met Hidde, manager uitwisselingsdeelnemers oGT

Hoe is het om deel uit te maken van 's werelds grootste jongerenorganisatie? Om je te ontwikkelen in een groep mensen die je inspireren om naar de sterren te reiken terwijl ze er zijn om je op te vangen als je valt? In de serie "Ontwikkel jouw leiderschapsvaardigheden met aiesec.", interviewden we verschillende leden van AIESEC Nederland voor je over hun ervaringen en learnings van het AIESECer zijn. In dit vierde interview spraken we met Hidde, 21, over zijn ervaring als Exchange Participant Manager Outgoing Global Talent (oGT) in AIESEC Groningen.

Hidde als uitwisselingsmanager met zijn team
I: Wat was het hoogtepunt van jouw AIESEC ervaring?

H: Mijn hoogtepunt was het overnameweekend met iedereen van mijn lokale comité vorig jaar. Het was eigenlijk mijn eerste ervaring bij AIESEC. Het was een geweldige manier om die termijn te beginnen!


I: Wat heb je over jezelf geleerd door jouw AIESEC ervaring?

H: Ik heb meer geleerd over mijn sterke en zwakke punten en hoe ik daar dagelijks mee om kan gaan.


I: Waren er uitdagingen die u moest overwinnen tijdens jouw AIESEC ervaring? Hoe bent u hiermee omgegaan?

H: Ik denk dat de grootste uitdaging was om te gaan met het werk dat ik moest doen voor AIESEC en alle andere dingen, omdat ik ook een voltijdse student ben. Ik denk dat een jaar als parttimer me geleerd heeft mijn week professioneel te plannen en efficiënter te werken.


I: Welke belangrijke lessen neemt u mee van jouw AIESEC ervaring?

H: Wat ik meeneem van deze AIESEC-ervaring is dat elke dag het beste van jezelf vragen de enige manier is om je op sociaal en professioneel vlak te ontwikkelen.


I: Als u één advies zou mogen geven aan (potentiële) toekomstige AIESECers, wat zou dat dan zijn?

H: Als je het niet probeert, zul je nooit weten wat het is om jezelf uit te dagen.

 

Meer lezen
Netwerken 101

Netwerken 101

Netwerken kan je helpen om sterke connecties te ontwikkelen en jouw professionele en persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hier zijn enkele ideeën om jouw netwerk uit te breiden.

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

Dit jaarverslag bevat informatie over onze strategie, waardecreatie en gerelateerde prestaties en impact voor het lidmaatschapsjaar 2022/2023. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@aiesec.nl. Jaarverslag 22.23 AIESEC in De...

Hoe voorkom je een burn out

Hoe voorkom je een burn out

Wat is burn-out? Burnout is een toestand van fysieke en emotionele uitputting. Het kan optreden wanneer je langdurige stress ervaart in jouw baan of lange tijd in een fysiek of emotioneel slopende functie hebt gewerkt. Burnout is een woord dat...

Mijn eerste regionale conferentie

Mijn eerste regionale conferentie

Afgelopen november 2022 vond de Regional Presidents Meeting plaats, een bijeenkomst van alle Europese AIESEC Local Committee Presidents. Deze bijeenkomst is een unieke gelegenheid voor Local Presidents uit de 40 verschillende landen waar AIESEC in Europa aanwezig is om...

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!