Hoe ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden met aiesec - ER Manager

Hoe ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden met aiesec - ER Manager

Hoe is het om deel uit te maken van 's werelds grootste jongerenorganisatie? Om jezelf te ontwikkelen in een groep mensen die je inspireren om naar de sterren te reiken en er tegelijkertijd zijn om je op te vangen als je valt? In de serie "Ontwikkel jouw leiderschapsvaardigheden met aiesec.", interviewden we verschillende leden van AIESEC Nederland. We praten over hun ervaringen en leerervaringen als AIESECer. In dit derde interview spraken we met Emma de Jager, 22 jaar, over haar ervaring als External Relations Manager (ER Manager) in AIESEC Rotterdam.

.Emma en haar marketingteam van ER manager
.
Wat was het hoogtepunt van jouw AIESEC ervaring?

Mijn eerste nationale conferentie! Ik was nieuw bij de organisatie en wist niet echt wat ik kon verwachten, maar ik vond de sfeer en de mensen die ik ontmoette geweldig. De conferentie was echt een inspirerend begin van mijn AIESEC-reis.


Wat heb je over jezelf geleerd door jouw AIESEC ervaring?

Ik heb veel geleerd over mijn sterke en zwakke punten. Ook over hoe ik die kan gebruiken in mijn werk en dagelijks leven. Ik heb ook geleerd dat ik echt een blijvende impact wil hebben in de wereld en dat ik de SDG's heel belangrijk vind.

Waren er uitdagingen die u moest overwinnen tijdens jouw AIESEC ervaring? Hoe bent u hiermee omgegaan?

Stressbestendig zijn. Door mijn persoonlijk ontwikkelingsplan leerde ik efficiënter om te gaan met mijn tijd en planning. Dit resulteerde in minder stress in drukke tijden!

Welke belangrijke lessen neemt u mee van jouw AIESEC-ervaring als ER-manager?

Mijn belangrijkste ervaring met AIESEC is dat je meer kunt dan je denkt en dat leiderschap van jongeren belangrijk is om een positieve impact te hebben en een betere toekomst voor de wereld mogelijk te maken.

Als u één advies zou mogen geven aan (potentiële) toekomstige AIESECers, wat zou dat dan zijn?

Hoe meer je aan AIESEC geeft, hoe meer AIESEC aan jou geeft. AIESEC geeft je zoveel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een impact te maken, en het is echt in jouw eigen handen om er iets mee te doen.

Dit bericht is geschreven door AIESEC in Nederland. Wij bieden internationale vrijwilligersprojecten en professionele stages met als doel het ontwikkelen van leiderschap bij jongeren. 

Meer lezen
Netwerken 101

Netwerken 101

Netwerken kan je helpen om sterke connecties te ontwikkelen en jouw professionele en persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hier zijn enkele ideeën om jouw netwerk uit te breiden.

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

Dit jaarverslag bevat informatie over onze strategie, waardecreatie en gerelateerde prestaties en impact voor het lidmaatschapsjaar 2022/2023. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@aiesec.nl. Jaarverslag 22.23 AIESEC in De...

Hoe voorkom je een burn out

Hoe voorkom je een burn out

Wat is burn-out? Burnout is een toestand van fysieke en emotionele uitputting. Het kan optreden wanneer je langdurige stress ervaart in jouw baan of lange tijd in een fysiek of emotioneel slopende functie hebt gewerkt. Burnout is een woord dat...

Mijn eerste regionale conferentie

Mijn eerste regionale conferentie

Afgelopen november 2022 vond de Regional Presidents Meeting plaats, een bijeenkomst van alle Europese AIESEC Local Committee Presidents. Deze bijeenkomst is een unieke gelegenheid voor Local Presidents uit de 40 verschillende landen waar AIESEC in Europa aanwezig is om...

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!