Vriendencampagne 2024 - AIESEC in Nederland

VERDUBBEL DEZE ZOMER DE IMPACT MET VRIENDEN!

Meld je samen met een vriend(in) aan voor een van onze vrijwilligersprojecten in het buitenland tijdens onze actieperiode en je ontvangt allebei
€100 korting. Reis je met een groep vrienden? Nog beter! Iedereen krijgt korting.

Volg de stappen en profiteer van de korting:

Stap 1 - Aanmelden

Maak eerst een account aan op onze website.

Stap 2 - Adviesruimte

Nadat je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op. Woon een adviesruimte bij en laat ons weten dat je je samen met een vriend(in) wilt aanmelden.

Stap 3 - Verwijzing naar een vriend

Nodig jouw vriend uit en wij regelen de rest.

Stap 4 - Aanvragen

Op basis van jouw voorkeur zoeken we een land, project en data om naar het buitenland te gaan. Solliciteer vóór 12 mei 2024.

Stap 5 - Klaar om samen vrijwilligerswerk te doen in het buitenland!

ONZE PROJECTEN

Ontdek onze Global Volunteer projecten in het buitenland, elk gewijd aan het bereiken van 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen tegen 2030.
Alle projecten duren deze zomer 6-8 weken.

Project Aarde Leiders

Dit project wil bijdragen aan SDG's 13, 14 en 15 door gemeenschappen voor te lichten over klimaatverandering en actieplannen op te stellen om kritieke factoren die het milieu beïnvloeden te verminderen.

Eerlijk Toekomstproject

Dit project wil bijdragen aan SDG's 5, 8 en 10 door educatieve ruimten over de basisprincipes van ongelijkheid te bevorderen en lokale initiatieven te stimuleren om discriminatie en ongelijkheid in de gemeenschap aan te pakken.

Onderwijs project

Dit project wil bijdragen aan SDG 4 door bewustzijn te genereren en betrokkenheid en educatieve ruimtes te stimuleren voor beter onderwijs en kennis over de SDG.

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven!

ERVARINGSVERHALEN

Global Volunteer, Brechje, in Colombia

Maria Masseurs - Sri Lanka

De studenten lieten me echt zien dat ze blij waren dat ik er was en dat ze over mij en mijn cultuur wilden leren en dat ze hun kennis over hun cultuur met mij wilden delen.

Het meest gedenkwaardige moment was het vieren van het Sri Lankaanse Nieuwjaar met de studenten tijdens een festival georganiseerd door de school en de studenten.

Eerlijke toekomst

 

Jochem, een vrijwilliger in Indonesië

Jochem Claes - Indonesië

 

Het belangrijkste doel van mijn project was om een lokaal dorp in de buurt van Bandung, Indonesië te helpen met de groei van hun lokale bedrijf.

Mijn belangrijkste doel was om samen te werken met de grootste technische universiteit in Bandung, zodat ze vaker kunnen verkopen. Al met al een geweldige ervaring waarin ik veel heb geleerd!

Onderwijs project

 

Global Volunteer Nadine op een project in Indonesië

Nadine Klibingat - Indonesië

 

Het Mahidana 5.0 project is een milieuproject dat zich richt op SDG 15, leven op het land. Met behulp van verschillende acties en activiteiten hebben we geprobeerd om een van de grootste milieuproblemen in Azië, afval- en plasticbeheer, te helpen oplossen.

Als groep vrijwilligers van over de hele wereld hebben we onze kennis en ervaringen gebruikt om bewustzijn te creëren voor plasticgerelateerde problemen en gevolgen en om innovatieve oplossingen te bieden aan de lokale gemeenschappen.

Leiders op aarde

Interesse?

Zet de eerste stap.

Registreer om een gratis gesprek te plannen met een van onze kantoren!

impact