De grootste jongerenorganisatie ter wereld werft aan!
Ben je klaar om je bij ons aan te sluiten?

aiesec in Tilburg
aiesec in Groningen

jouw persoonlijk leiderschapstraject

In AIESEC krijg je de kans om uit jouw comfort zone te stappen. De overkoepelende mentaliteit is om jezelf uit te dagen en verantwoordelijkheid te nemen voor taken waarvan je misschien nog niet precies weet hoe je ze moet aanpakken. Echte ontwikkeling vindt alleen plaats buiten jouw comfortzone! Dat soort groeimindset is wat we willen stimuleren voor jouw persoonlijke leiderschapsreis. Dit zal je uiteindelijk doen inzien wat jouw voor invloed heeft op jezelf en de mensen om je heen.

Waarde Empowerment

Empowerment staat gelijk aan leiderschap binnen AIESEC. Door de stap te zetten naar empowerment leer je wat leiderschap voor jou betekent. We helpen je te ontdekken waar je gepassioneerd over bent en welke waarden daarbij horen. Dit is niet iets wat je uit een boek kunt leren - je leert het door het te doen! Waardengedreven leiderschap is de kern van AIESEC's organisatiestructuur en praktijken.

Openheid van geest en verbinding

Wij geloven dat een fundamenteel aspect van jezelf ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, is dat je dit niet alleen doet. We proberen van elkaar te leren. Dit doen we door te coachen, feedback te geven en anderen in staat te stellen om buiten hun comfortzone te treden. Door te streven naar meer diversiteit, bieden we onze leden een diverse werkomgeving, waar we van elkaar leren en met elkaar in contact komen. Om ervoor te zorgen dat onze omgeving inclusief is, is open-mindedness de sleutel voor AIESEC.

Aankondiging?

Wij zijn op zoek naar parttime bestuursleden om onze organisatie te versterken!
Bekijk ons boekje om meer te weten te komen over de functies, de sollicitatie-eisen en wie we zoeken.

jouw Reis in AIESEC

Al onze posities zijn voor een periode van ten minste een jaar. Daarna kunt u solliciteren naar nieuwe functies met meer verantwoordelijkheden.

Deeltijds lid

Start jouw reis in een van onze lokale commissies als parttime lid naast jouw studies. Werk in de inkomende stage, de uitgaande stage, de uitgaande vrijwilliger of het marketingteam. Leer hoe het is om in een team te werken en ontwikkel jouw leiderschap.

"Lid zijn van AIESEC heeft me de ruimte gegeven om te groeien als individu en als leider. Het is ook een geweldige kans geweest om nieuwe vaardigheden te leren van mijn team! Deze ervaringen zijn geweldig geweest en ik ben enthousiast om meer te leren!

- Sasha, Teamlid in AIESEC in Leiden

Teamleider

Groei door in de functie van teamleider en word verantwoordelijk voor een subteam en krijg jouw eerste leidinggevende verantwoordelijkheden, zoals het volgen van prestaties en het coachen van jouw team!

"Teamleider zijn heeft me een nieuwe uitdagende omgeving gegeven waarin ik me concentreer op de ontwikkeling van mijn eigen managementvaardigheden en die van mijn teamleden"

- Esther, teamleider bij AIESEC in Wageningen

Lid van de raad van bestuur

Word lid van het dagelijks bestuur van jouw Local Committee en doe voltijdse werkervaring op. Werk samen met jouw collega-teamleden aan een gemeenschappelijk doel. Leer hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor een product, de financiën of de marketing van jouw lokaal comité.

"Mijn parttime bestuursjaar bij AIESEC stelde me in staat om praktische vaardigheden te verwerven die ik na een aantal jaren studeren voelde ontbreken. Dit proces van persoonlijke groei samen met een hechte groep gelijkgestemde studenten maakte dat ik langer bij deze organisatie wilde blijven en heeft me het vertrouwen gegeven om te solliciteren naar mijn huidige functie.

- Nena, voorzitter in AIESEC in Groningen

Nationaal directeur

Als nationaal directeur maakt u deel uit van het nationale bestuur van AIESEC. Je werkt samen met AIESECers van over de hele wereld. Leer hoe het is om een groep van 300 vrijwilligers te leiden, strategieën te ontwikkelen en de nationale eindverantwoordelijke te zijn voor een van onze producten, marketing, financiën, HR, van onze hele entiteit!

"De ervaring om op 23-jarige leeftijd een organisatie van 300 mensen te leiden, zou ik elders nooit hebben gekregen. Het is veruit het meest uitdagende en lonende wat ik ooit heb gedaan en ik geniet van elke minuut ervan. Het leiden van een divers team, het werken aan strategische richting of de interactie met AIESECers van over de hele wereld - ik kan mijn favoriete onderdeel niet kiezen!

- Tahnee, Nationaal Voorzitter van AIESEC in Nederland

Onze afdelingen

Elk AIESEC team en lid speelt een rol in het creëren van onze leiderschapsbeweging voor de jeugd in de wereld. Blader hieronder om meer te weten te komen over onze rollen.

Klantervaring voor jongeren

Ondersteun jongeren van jouw country/territory bij het starten van hun ervaringen in het buitenland. Je werkt samen met AIESEC-kantoren in het buitenland en coacht jongeren op basis van ons leiderschapsontwikkelingsmodel om hen te helpen het meeste uit hun ervaring te halen.

Vaardigheden die u kunt opdoen: verkoop, klantenservice, projectbeheer, afhandeling van bezwaren

Klantervaring voor partners

Werk aan corporate sales door lokale bedrijven en organisaties te betrekken bij het creëren van stageplekken voor internationale jongeren om hier in Nederland te werken. Je beheert onze partnerschappen, leert hoe organisaties werken en helpt stagiaires zich in Nederland te vestigen.

Vaardigheden die je kunt opdoen: Verkoop, klantenservice, projectmanagementvaardigheden, netwerken

Marketing

Gebruik jouw creativiteit en analytische vaardigheden om strategische campagnes op te zetten om onze ideale klanten voor onze producten te interesseren. Je analyseert klantinzichten, brainstormt over ideeën, creëert strategische partnerschappen en werkt samen om ze te realiseren - allemaal om de zichtbaarheid, het bereik en de impact van ons merk beter te projecteren.

Vaardigheden die u kunt opdoen: Merkmanagement, data-analyse, social media vaardigheden, verkoopgesprek

Financiën*

Je speelt een cruciale rol in het garanderen dat onze lokale operationele strategieën effectief en duurzaam worden uitgevoerd. Je controleert de financiën, stelt investeringsstrategieën op, zorgt ervoor dat we de wet en ons interne beleid naleven, en zorgt ervoor dat we er ook in de toekomst nog zijn.

*De financiële positie is uitsluitend full-time

Vaardigheden die u kunt opdoen: Boekhouding, duurzaamheidsbeheer, budgettering

Doe mee in 4 stappen

Bekijk de aanwervingstermijnen

 

Je kunt lid worden van AIESEC en in januari of juli beginnen met jouw ervaring. Wervingsrondes voor deeltijdfuncties openen rond november en mei. Voor fulltime posities is dit rond mei. Lokale AIESEC-kantoren organiseren vaak info-evenementen, zodat je onze organisatie en mensen kunt leren kennen.

01.

jongeman die voor een kalender staat waarop de termijnen voor aanwerving staan

Aanmelden bij jouw city

 

U hebt besloten te solliciteren!
Als de wervingsronde open is, vindt u het sollicitatieformulier op deze webpagina. Het omvat vaak een kleine motiverende verklaring en het uploaden van jouw CV.

02.

meisje presenteert haar CV

Interview & matching

Nadat jouw aanmelding is ontvangen, wordt u uitgenodigd voor een (online) interview op jouw lokale AIESEC kantoor. Je wordt beoordeeld op jouw competenties & jouw fit met de organisatie en bestaande teams. Hierna word je gematcht met een positie en kom je bij ons werken!

03.

Welkom bij AIESEC!

Nadat u bent geselecteerd, begint jouw AIESEC reis natuurlijk met onboarding, overgang en een zeer warm welkom van jouw nieuwe team!

04.

De holding van het meisje begroet banner nieuwe leden die zich bij de organisatie aansluiten

Waar wacht u nog op?