Wanneer kan ik weer op uitwisseling?

Wanneer kan ik weer op uitwisseling gaan?

Alleen reizen of op uitwisseling gaan naar een ander land is misschien een van de dingen die je wilt doen tijdens jouw studententijd of voordat je een serieuze baan krijgt. Nieuwe plaatsen verkennen en nieuwe mensen ontmoeten zijn zeker een leuke ervaring en dragen bij tot jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar in tijden van een pandemie is dit helaas ook een van de dingen die momenteel onmogelijk lijken. Hopelijk is het binnenkort weer mogelijk om stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen!

Waar en wanneer kan ik gaan?

De veiligheid van de deelnemers aan de uitwisseling is de prioriteit en reisadvies verandert voortdurend. De uitgaande uitwisselingsteams houden dit nauwlettend in de gaten, evenals de plaatselijke beperkingen en voorschriften. Van Januari 2021 en verder zijn uitwisselingen binnen Europa gepland. foto van lissabon daken van deelnemer aan uitwisselingopnieuw. Onze partnerlanden in Europa zijn Italië, Portugal, Polen, België en Oostenrijk. Uitwisselingen buiten Europa beginnen weer vanaf november 2021 met onze nieuwe landenpartners zoals Colombia, Sri Lanka of Indonesië voor een vrijwilligersproject.

Hoe kom ik meer te weten?

Het organiseren van een uitwisseling vereist enige voorbereiding, en de pandemie heeft dit nog moeilijker gemaakt. Daarom faciliteert AIESEC gratis persoonlijke info chats met onze leden van de uitgaande uitwisselingsteams. Als u zich aanmeldt op onze website, zal iemand van jouw lokaal AIESEC kantoor contact met u opnemen voor meer informatie op maat van jouw situatie.

Deze post is van AIESEC in Nederland. Wij bieden internationale vrijwilligersprojecten en professionele stages met als doel het ontwikkelen van leiderschap bij jongeren. 

Meer lezen
Netwerken 101

Netwerken 101

Netwerken kan je helpen om sterke connecties te ontwikkelen en jouw professionele en persoonlijke doelstellingen te bereiken. Hier zijn enkele ideeën om jouw netwerk uit te breiden.

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

AIESEC in Nederland Jaarverslag 22/23

Dit jaarverslag bevat informatie over onze strategie, waardecreatie en gerelateerde prestaties en impact voor het lidmaatschapsjaar 2022/2023. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@aiesec.nl. Jaarverslag 22.23 AIESEC in De...

Hoe voorkom je een burn out

Hoe voorkom je een burn out

Wat is burn-out? Burnout is een toestand van fysieke en emotionele uitputting. Het kan optreden wanneer je langdurige stress ervaart in jouw baan of lange tijd in een fysiek of emotioneel slopende functie hebt gewerkt. Burnout is een woord dat...

Mijn eerste regionale conferentie

Mijn eerste regionale conferentie

Afgelopen november 2022 vond de Regional Presidents Meeting plaats, een bijeenkomst van alle Europese AIESEC Local Committee Presidents. Deze bijeenkomst is een unieke gelegenheid voor Local Presidents uit de 40 verschillende landen waar AIESEC in Europa aanwezig is om...

Interesse?

Zet de eerste stap.

Boek een gratis consultatiegesprek in een van onze steden om je mogelijkheden te verkennen!