AIESEC in Nederland - AIESEC in Nederland

Waar ben je naar opzoek?

Stages

Vrijwilligerswerk

Of ga direct naar...

Het Nour Project

Het Medicine Project

Het Health Project

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang updates van AIESEC over nieuwe bestemmingen, projecten en mogelijkheden.

Waarom AIESEC?

Een beetje over ons

AIESEC is 's werelds grootste door jongeren geleide organisatie en de afgelopen 75 jaar hebben we ons op één ding toegelegd: jongeren meeslepende, effectieve interculturele uitwisselingservaringen bieden. In Nederland werken we aan meer dan 10 universiteiten. In totaal steunen meer dan 300 vrijwillige studentleden ons in onze missie!

wereldbol sprankelend - kleur aiesec blauw

Wat zit er voor jou in?

Ervaar nieuwe culturen

man zoekt internationale mogelijkheden bij aiesec

Er gaat niets boven het leven en werken in een nieuw land met mensen van overal. Stel je voor wat je allemaal zou leren!

Maak je impact

vrouw die haar stage kiest

Jij kunt een verschil maken in de wereld, het begint met die eerste stap. Draag bij aan de Sustainable Development Goals en pak de problemen aan waar jij het meest gepassioneerd over bent.

Daag jezelf uit

man op reis in het buitenland met aiesec die gelukkig is

Als je geen nieuwe dingen probeert en ervaart, zul je nooit jouw volledig potentieel vinden. Daag jezelf uit, en ontdek de beste versie van jezelf!

Hoe werkt het?

In Nederland zullen we je persoonlijk begeleiden om een project te vinden dat je leuk vindt en dat past bij jouw persoonlijke behoeften. We zullen je helpen met je voor bereiden op jouw tijd in het buitenland. En in het buitenland zal een ander AIESEC kantoor jouw ondersteuningssysteem zijn tijdens jouw ervaring.

google searchbar op zoek naar aiesec

1. Zoek

wereldbol reizen over de wereld

2. Solliciteer

cv voorbereiding

3. Interview

selecteer een mogelijkheid

4. match

reisbagage

5. Ga

Ervaringen van anderen

aiesec vrijwilliger Beatrize in Azië

Beatrice Campanella - Global Volunteer

Gedurende de periode van 6 weken gaf ik dagelijks les aan klassen van 6-jarige kinderen tot 18-jarige tieners, waarbij het doel was hun niveau van het Engels te verbeteren door hen de gelegenheid te geven Engelse conversatielessen te volgen.(...). Gedurende de periode woonde ik bij een lokale familie, waarvan ik meer heb geleerd over de Cambodjaanse gewoontes en de Aziatische cultuur, en persoonlijk de lokale leefomstandigheden heb ervaren.

AIESEC stagiaire Marnix op een Global Talent project

Marnix Kornet - Global Talent

Dit was een zeer veelzijdig project waarbij pragmatisme, nauwe samenwerking en creativiteit een belangrijke rol speelden. (...) Alles bij elkaar heb ik een geweldige leerervaring gehad terwijl ik het gevoel had dat ik echt kon bijdragen aan de ontwikkeling van het centrum! De mensen met wie ik werkte waren erg aardig en er was veel ruimte voor flexibiliteit en het aanbrengen van een persoonlijke randje in de projecten waaraan ik werkte.

Medicine project stagiair Maarten in Afrika

Maarten Jonkma - Medicine Project

Voor mij was het de eerste keer dat ik naar een land in Afrika ging en wat een ervaring was dat. In vergelijking met mijn backpackreus door Zuidoost-Azië, waar ik elke dag iets ongelofelijks zag, heeft dit project in Ghana me echt in de cultuur van de Ghanese bevolking doen duiken. Ik heb veel mensen ontmoet, niet alleen in het huis en de buurt, maar ook in de ziekenhuizen waar ik heb gewerkt (...).

In samenwerking met

Talent partners

De talentpartners van AIESEC in Nederland werken actief samen aan de ontwikkeling en empowerment van jonge leiders door middel van mentorschap, stages en trainingsprogramma's. Samen stimuleren we persoonlijke en professionele groei.

AIESEC partner: pa consulting
AIESEC partner: randstad
AIESEC partner: Ministerie van Financiën
aiesec partner: deloitte
AIESEC partner: roland-berger
AIESEC parnter: McKinsey & company

Betrokken partners

De engagementpartners van AIESEC in Nederland zijn organisaties die nauw met ons samenwerken op basis van gedeelde overtuigingen, waarden en doelen. Samen streven we naar het bereiken van gemeenschappelijke doelstellingen, waaronder duurzaamheid, diversiteit en inclusie. Door onze samenwerking creëren we een positieve impact op de ontwikkeling van jongeren, leiderschap en culturele uitwisseling.

AIESEC partner: un global compact
AIESEC partner: Jonge Klimaat Beweging
AIESEC partner: qompas